» Bemutatkozás

Bemutatkozás

W.T.T. Kft. 2013. májusától a lengyelországi ZASLAW magyarországi hivatalos képviselete, járműforgalmazója, előtte egyéb márkák forgalmazásával foglalkozott.

A ZASLAW Lengyelország második legnagyobb pótkocsi gyára,  termékeiket forgalmazzuk Magyarország egész területén közúti és mezőgazdasági kivitelben.
Cégünk 2005-től résztvevője a nemzetközi szállítmányozási piacnak, innen szerzett tapasztalatainkat beépítjük értékesítési tevékenységünkbe., Közvetlenül értékesítünk a felhasználók és viszonteladó járműkereskedők részére is.

Üzletpolitikai alapelvünk, hogy szakmailag részletes, üzletileg korekt szolgáltatást és termékértékesítést végezzünk megrendelőink felé: Ön a költséghatékony hosszú távú fuvarokban, mi a hosszútávú kapcsolatokban vagyunk érdekeltek!

A Zaslaw gyárat 1953-ban alapították, mezőgazdasági járművek gyártásával indult a termelés, majd közúti járművek széles típusválasztékával bővült. Zaslaw több mint 500.0000 db járművet szállított már  az európai közutakra, termékeit egyre növekvő számban használják Németország, Franciaország, Lettország, Litvánia, Csehország, Oroszország közútjain és most már elérhető Magyarországon is. A gyártó Andrychów városában található gyárát folyamatosan bővíti és fejleszti a gyártástechnológiáját.  Robotizálta az alapanyag megmunkálást, a hegesztést és a felületkezelést. A legutóbbi fejlesztéssel jelentős sajáttömeg-csökkentést ért el a közúti billenő felépítményes járműveknél. A ZASLAW járművek kiemelkedő minősége és ár-érték aránya egyre nagyobb magyarországi ismertséget szerzett.
Érvényesítjük a gyár által vállalt teljes körű garanciát, és szervizszolgáltatást nyújtunk szerződéses partnereinkkel Magyarország területén. Ezzel valósítjuk meg azt az elvárást, hogy minden nagy tranzitútvonalon rendelkezzünk szervizponttal, így akár fuvarfeladat közben is tudjuk orvosolni a felmerülő hibákat.  

A ZASLAW Európa legnagyobb pótkocsi gyárainak egyike. A gyár üzletpolitikai célkitűzése a kiemelkedő minőség, megbízhatóság, innovatív termék- és gyártásfejlesztés.

Kiemelkedő minőségű alapanyagokkal dolgoznak az alváz- és a felépítménygyártásnál, ami az acélszerkezeteknél kizárólag svéd és finn acélok felhasználását jelenti. Kizárólag a legnagyobb és legismertebb beszállítókkal működnek együtt a futómű-, hidraulika-, a felépítmény- és az elektronikai alkatrészek beszerzésénél. Ezeket a fő egységeket rugalmasan a megrendelők igényei szerint tudják beépíteni.

A ZASLAW stratégiai célkitűzése a legújabb technikai megoldások alkalmazásával, innovatív háttérrel, esztétikus és nagy teherbírású szerkezetek gyártása. A nagy gyártók közt egyedelülállóan koncentrálnak az egyedi vásárlói igények kielégítésére is.